У столиці закрили школу і дитсадок, які працювали незважаючи на локдаун

Читать на русском
У Києві під час перевірки виявили школу і дитячий сад, які продовжували працювати у період жорсткого локдауну.
teachsmartwithme.com

У Києві під час перевірки дотримання норм жорсткого карантину виявили приватну школу і дитячий садок, які продовжували працювати.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Держпродспоживслужби у Києві.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

«Перевірено 7 навчальних закладів та 9 дитячих навчальних закладів. Щодо школи «Мідгард», яка працювала, незважаючи на заборону, складено протокол за ст.44-3 КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Інформацію уточнив і начальник ГУ Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан.

«На жаль, було виявлено приватний дитячий садок і школу, що працювали не дивлячись на карантин. Ми припинили його діяльність», - сказав він.

Всього за 5 квітня у перший день локдауну за участю фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Києві перевірили 1414 об'єктів - магазини, школи, кафе, ресторани. За результатами моніторингу в цілому зафіксовано 55 порушень.

Нагадаємо, Київ з 5 квітня посилив карантинні обмеження. У столиці закрили всі школи та дитсадки. Весь громадський транспорт, в тому числі метро, ​​працює за спецперепустками. Кафе і ресторани можуть працювати тільки на винос або доставку.

Попередньо повідомлялося, що локдаун у Києві оголосили до 16 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: