Бойовики повернули тіло українського військового, зниклого в ООС 3 квітня

Читать на русском
Військовослужбовець зник увечері 3 квітня, до сьогоднішнього дня не було ніякої інформації про те, що з ним сталося
КПВВ Мар'їнкаВідкрите джерело

Бойовики проросійських формувань на контрольному пункті в'їзду та виїзду «Мар'їнка» передали представникам Збройних сил України на Донбасі тіло українського військового, який зник увечері 3 квітня.

Про це повідомила 10-та гірсько-штурмова бригада ЗСУ.

«Що саме могло статися з військовослужбовцем - нам поки це не відомо. Розглядаються версії різні, в тому числі втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме сталося, можна буде міркувати тільки після встановлення всіх обставин події. До останнього була надія, що він живий і з ним все гаразд», - йдеться в повідомленні.

Вказується, що в районі, де зник український військовий, не фіксувалося ніяких бойових зіткнень.

У вівторок, 6 квітня, на Донбасі збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню - в результаті ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець.

Україна другий день поспіль зазнає втрат на Донбасі. Сьогодні один військовий підірвався на міні, ще один загинув через обстріл з боку бойовиків.

Нагадаємо, на Донбасі 5 квітня загинули відразу двоє українських військових. Так, в районі Авдіївки боєць ООС отримав смертельні поранення в результаті обстрілу зі стрілецької зброї. Пізніше стало відомо, що в районі Золотого через ворожу атаку бойовиків український військовий отримав поранення не сумісні з життям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: