Споживчі настрої українців поліпшуються

Читать на русском
Позитивна динаміка щодо рівня зарплат і у роздрібній торгівлі в Україні у лютому засвідчує, що споживчі настрої населення поліпшуються.
Українська правда

Позитивна динаміка щодо рівня зарплат і у роздрібній торгівлі в Україні у лютому засвідчує, що споживчі настрої населення поліпшуються.

Про це у Facebook написав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

«Середня зарплата у лютому становила 12,5 тисячі гривень. З урахуванням інфляції заробітна плата збільшилася на 7,6% у порівнянні з лютим 2020 року. Крім того, роздрібна торгівля у лютому зросла на 5,6% (у січні було зростання на 3,5%)», – йдеться в повідомленні.

Відчуття рівноваги: як довго триватиме період стабільності курсу гривніВід початку року українська національна валюта потрохи зміцнюється. Як довго протримається така позитивна динаміка – аналізував Олександр Радчук.

Шмигаль зазначає, що така позитивна динаміка демонструє, що споживчі настрої населення поліпшуються. А додаткові виплати бізнесу, а також індексація пенсій тільки сприятимуть цьому процесу.

Нагадаємо, український експорт за перший квартал зріс на 12%

Раніше повідомляли, що у другому кварталі 2021 року, тобто у найближчі три місяці, національна валюта може різко зміцнитися - до 27 грн/дол, завдяки активно продажу іноземної валюти насамперед аграріями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: