Суд переніс розгляд апеляції захисту Семенченка

Читать на русском
Київський апеляційний суд переніс на 7 квітня розгляд апеляції колишнього народного депутата Семена Семенченка, якого заарештували на 2 місяці.
Фото: Стас Юрченко, Ґрати

Київський апеляційний суд переніс майже на тиждень розгляд апеляції захисту колишнього народного депутата Семена Семенченко, заарештованого у справі про створення так званої приватної військової компанії.

Про це повідомив адвокат ексдепутата Владислав Добош, передає «Укрінформ».

«Добробат» Семенченка: чому колишній командир потрапив під приціл СБУВикриття приватної військової компанії, в створенні якої підозрюється Семенченко, сталося не просто так.

«Суд відкладений на 7 квітня, оскільки Печерський суд не передав матеріали справи», - сказав Добош.

Відзначимо, засідання повинні були провести сьогодні у відкритому режимі, незважаючи на карантинні обмеження. Як пише «Країна.ua», в залі зібралося близько 20 прихильників Семенченка з плакатами, які прийшли його підтримати.

Однак засідання перенесли у зв'язку з тим, що в суд ще не надійшли матеріали справи.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 26 березня обрав для ексдепутата Семенченко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом 2 місяців без права внесення застави. Адвокати Семенченко подали апеляцію на рішення Печерського суду про його арешт.

У той же час фігурант справи Семенченко, так званий «агент НАБУ» Євген Шевченко, вийшов з СІЗО. За нього внесли заставу в розмірі 5 мільйонів гривень.

СБУ 24 березня заявила, що викрила і припинила діяльність воєнізованого збройного формування, так званої ПВК. За даними спецслужб, ПВК готувалася до вчинення тяжких злочинів, в тому числі проти основ національної безпеки.

Як заявили в СБУ, її організували Семен Семенченко і агент НАБУ Євген Шевченко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: