Колишнього нардепа Семенченка госпіталізували

Читать на русском
Екснардепа Семена Семенченка госпіталізували. Вчора суд заарештував його на два місяці у справі приватної військової компанії.

Екснардепа Семена Семенченка госпіталізували. Вчора суд заарештував його на два місяці у справі приватної військової компанії.

Про це написав адвокат Семенченка Влад Добош на сторінці у Facebook.

«Добробат» Семенченка: чому колишній командир потрапив під приціл СБУВикриття приватної військової компанії, в створенні якої підозрюється Семенченко, сталося не просто так.

«До Семена Семенченка до лікарні не пускає конвой, а конвою наказав якийсь начальник, мотивуючи, що субота вихідний день і у них інструкція. Раз так, то у нас КПК і ст. 397 КК. Подав заяву про втручання в роботу захисника», - зазначив він.

За версією слідства Семенченко, а також так званий «агент НАБУ» Євген Шевченко нібито створили за кордоном ПВК, до якої через охоронну фірму в Україні вербували бійців. Правоохоронці стверджують, що приватна армія налічувала 150 учасників.

Слідство вважає, що «ПВК Семенченка» могла співпрацювати із країнами Близького Сходу, наприклад з Іраком, Сирією і Афганістаном, на предмет організації постачання зброї.

Нагадаємо, вчора Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Семенченку: його відправили під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: