«Редколегія» на Skrypin.ua: чи став Зеленський президентом, серіал РНБО та битва за мандат на Прикарпатті

Читать на русском

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Олександром Мартиненком (Інтерфакс-Україна) те Сергієм Грішиним (Ісландія).

31 березня було два роки з моменту проведення першого туру президентських виборів, переможцем яких став Володимир Зеленський.

Раніше нардеп Гео Лерос повідомив, що президент України Володимир Зеленський під час святкування свого дня народження 25 січня заявив про те, що планує йти на другий президентський термін.

РЕДКОЛЕГІЯ: Серіал РНБО | Чи став Зеленський президентом? | Битва за мандат на Прикарпаттіskrypin.ua

Але при вступі на посаду президента Зеленський говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Напередодні стало відомо, що 2 квітня РНБО знову збереться на засідання. Два тижні тому РНБО за підсумком засідання впровадив санкції щодо Януковича, Азарова і низки колишніх чиновників. Також у РНБО заявили, що в Україні перевірять всі чинні укази, які підписав Янукович.

Також 2 квітня на одній з дільниць виборчого округу №87 в Івано-Франківській області вибори визнали недійсними. Причина визнання виборів недійсними - проблема із заявами і голосуванням вдома. Крім того, зникла частина бюлетенів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: