У Зеленського прокоментували сьогоднішнє засідання РНБО

Читать на русском
В ОПУ підтвердили, що у п'ятницю, 2 квітня, відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони.
Кирило Тимошенкофото ОПУ

В ОПУ підтвердили, що у п'ятницю, 2 квітня, відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони. Однак детальний порядок денний не уточнили.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив, що сьогодні на РНБО розглядатимуться «теми безпеки і наведення справедливості».

У РНБО пояснили, чому не реагують на санкції США проти КоломойськогоВлада України поки не реагує на те, що США впровадили санкції проти бізнесмена Ігоря Коломойського, оскільки не отримувала документів від американської сторони.

«Як ви бачили і по минулим тижнях, немає від нас анонсів щодо тем, які будуть розглядатися на РНБО. Конкретних тем ми не називаємо до самого засідання. Але можу сказати, що сьогодні на РНБО, як і всі минулі, це будуть теми безпеки і наведення справедливості нарешті в країні», - сказав він.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що 2 квітня РНБО знову збереться на засідання.

Два тижні тому РНБО за підсумком засідання впровадила санкції щодо Януковича, Азарова і низки ексчиновників. Також в РНБО заявили, що в Україні перевірять всі чинні укази, які підписав Янукович.

Після цього секретар Олексій Данілов заявляв, що незабаром РНБО проведе засідання, повністю присвячене проблемі коронавірусу в країні. Він також допустив можливість закриття всієї України на локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: