Явка на довибори в Раду склала в середньому 28 відсотків – ЦВК

Читать на русском
Голосування на округах проходило спокійно, відповідно до законодавства і в рамках демократичних процедур
Ілюстративне фотоyes-i-do.com.ua

Станом на 20: 00 28 березня явка виборців на довиборах до Верховної Ради в окрузі №87(Івано-Франківська область) склала 35,5%, а в окрузі №50 (Донецька область) - 20,99%.

Про це ввечері 28 березня повідомила Центральна виборча комісія.

Довибори в Раду: повні списки кандидатів та лідери виборчої кампанії у №50 та №87 округахНа Івано-Франківщині балотуються Кошулинський, Звіробій, Вірастюк, а на Донеччині – представники двох Опоблоків.

«За інформацією, що надійшла в ЦВК засобами ІАС Вибори народних депутатів України Єдиної інформаційно-аналітичної системи Вибори, явка виборців на момент закриття виборчих дільниць склала 20,99% в ОВО №50 і 35,05% в ОВО №87», - уточнили в ЦВК.

Комісія зазначила, що голосування на округах проходило спокійно, відповідно до законодавства і в рамках демократичних процедур. Результати проміжних виборів мають бути встановлені не пізніше ніж на п'ятнадцятий день з дня голосування - до 12 квітня включно.

Нагадаємо, згідно з екзитполами, кандидати Олександр Шевченко (самовисування) і Руслан Кошулинський (ВО «Свобода») лідирують на довиборах до Верховної Ради на окрузі №87. Шевченко випереджає суперника менш ніж на один відсоток. В окрузі №50 лідирує кандидат від Партії «Порядок», мер Добропілля Андрій Аксьонов, за ним розташувалися Валентин Рибін (Партія Шарія) і Юлія Кузьменко (ЄС).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: