Силовики проводять обшуки в АРМА

Читать на русском
СБУ і ДБР проводить обшуки в офісі Агентства з розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів і вдома у деяких співробітників.
фото АРМА

СБУ і ДБР проводить обшуки у приміщенні центрального апарату Агентства з розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), а також вдома у кількох співробітників.

Про це в четвер, 1 квітня, повідомила пресслужба АРМА.

У ДПЗКУ підтвердили факт обшуків і «засудили» корупціюУ ДПЗКУ заявили, що обшуки ДБР за фактом можливого хабарництва і корупції проходили без постанови суду. У компанії також заперечують наявність будь-якої корупційної схеми.

«У приміщенні центрального апарату АРМА, а також за місцем проживання кількох співробітників агентства правоохоронні органи проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі додали, що керівництво АРМА «повністю сприяє представникам силових відомств, зокрема надає всі запитувані документи і необхідну слідству інформацію».

У той же час адвокат Масі Найєм уточнив, що обшуки проводить СБУ спільно з ДБР. Також він повідомив, до кого саме прийшли силовики.

«Обшуки проводяться вдома у т.в.о. голови АРМА Віталія Сигидина, заступника голови АРМА Володимира Павленка, начальника управління менеджменту активів агентства Вахтанга Бочорішвілі та в афериста Ігоря Короля», - написав Найєм на своїй сторінці в Facebook.

На сайтах СБУ і ДБР поки інформацію не коментували.

Нагадаємо, на цьому тижні СБУ провела 20 нових обшуків у справі «Українського вибору» Медведчука.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: