Спільний з мамою будинок і не своя машина: що задекларував мер Одеси Труханов

Читать на русском
Міський голова Одеси Геннадій Труханов задекларував за 2020 рік 267 тисяч гривень зарплати.
Генадій ТрухановФото: omr.gov.ua

Міський голова Одеси Геннадій Труханов задекларував за 2020 рік 267 тисяч гривень зарплати, колекцію годинників, а також цінні папери.

Про це йдеться в декларації Труханова за 2020 рік, опублікованій на сайті НАЗК.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси

З нерухомості Труханов з 2007 року володіє квартирою в Одесі (131 кв. метр), а також спільно з матір'ю Марією Дмитрівною житловим будинком в Одесі (252 кв метра) і земельною ділянкою. Також значиться ще одна квартира зі спільною правом власності з колишньою цивільною дружиною Тетяною Колтуновою і дочкою Алісою.

Мер Одеси задекларував колекцію елітних годинників: Rolex, Ulysse Nardin, Patek Philippe, Breguet, A. Lange & Sohne. Вартість годинника не вказана. Його мати володіє годинами Bovet, а також колекцією прикрас з дорогоцінним камінням (каблучки, сережки, підвіска).

Труханов вказав, що особистого авто у нього немає, їздить він на Range Rover 2012 випуску. Вартість машини не вписана в декларацію.

Труханов і його мати з 2003 року володіють великою кількістю цінних паперів (акції «Одеського нафтопереробного заводу» і товариства «Комуненерготранс» і облігації).

Доходи: за 2020 рік на посаді мера Одеси Труханов отримав 267 тисяч гривень зарплати. Значну частину доходу Труханов з матір'ю отримують від здачі майна в оренду.

Також мер зазначив «подарунок у негрошовій формі» від старшої дочки Катерини, вартістю 600 тис грн.

Готівкою мер Одеси зберігає 5 тисяч доларів. На його рахунках в банку - майже 400 тис грн, а також 2,5 тис доларів. При цьому мати Труханова зберігає готівкою понад 1 мільйон грн, а також гроші на рахунках.

Нагадаємо, декларації також оприлюднили мер Львова Андрій Садовий, мер Дніпра Борис Філатов і міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: