Валюта на рахунках і одна машина на дружину: що задекларував мер Вінниці Моргунов

Читать на русском
Міський голова Вінниці Сергій Моргунов задекларував за 2020 рік 573 тисячі гривень зарплати.
Сергій Моргуновvmr.gov.ua

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов задекларував за 2020 рік один будинок, три елітних годинники і 573 тисячі гривень зарплати.

Про це йдеться у декларації Моргунова за 2020 рік, опублікованій на сайті НАЗК.

Сергій МоргуновМіський голова Вінниці

З нерухомості Моргунову належить житловий будинок у Вінниці, площа якого 352 кв. метра, а також земельна ділянка площею в 928 кв. метрів. На його дружину Наталю Моргунову записаний торговий комплекс у Вінниці (200 кв. метрів), який вони здають в оренду.

Мер Вінниці також задекларував три годинники (Breguet і двоє Vacheron Constantin), проте їхня вартість не вказана.

У декларації значиться, що у Моргунова немає своєї машини. У сім'ї є тільки один автомобіль - Mercedes Benz 2016 року випуску, вартість якого майже 1,5 млн грн. При цьому записана машина на дружину Моргунова.

Доходи: за 2020 рік Сергій Моргунов на посаді мера Вінниці отримав 573,7 тис грн зарплати. Також зазначається, що Моргунов отримав дохід від відсотків в «Укргазбанку» (понад 28 тис грн).

Дружина Моргунова Наталія за рік роботи в ТОВ «Вітек» отримала дохід в 44 370 грн. Також на її рахунок надходили відсотки, страхові виплати. При цьому ще 1,8 млн грн Моргунова отримала від заняття підприємництвом.

На банківських рахунках у «Укргазбанку» мер Вінниці зберігає такі суми: 189 тисяч гривень і майже 21 тисячу євро. Моргунов указав, що «готівкою» у нього зберігається 167 тисяч доларів. А у його дружини - 14 млн грн і 92 тисячі євро. Також у сім'ї відкриті рахунки в Приватбанку.

Нагадаємо, раніше свої декларації оприлюднили мер Дніпра Борис Філатов і мер Львова Андрій Садовий.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: