Старовинна ікона та 4 квартири: що задекларував Стефанчук

Читать на русском
Декларація про доходи Руслана Стефанчука - 4 квартири, 2 машини, старовинна ікона та бібліотека наукової літератури.
Фото з відкритих джерел.

Перший віцеспікер Верховної ради Руслан Стефанчук оприлюднив на сайті НАЗК декларацію про доходи своєї родини у 2020 році.

Такі декларації зобов’язані публікувати усі посадовці місцевого самоврядування і державних органів влади.

Руслан СтефанчукГолова Верховної Ради України

Руслан Стефанчук задекларував 595 880 грн як заробітну плату, отриману за основним місцем роботи у ВР. Також він отримав у 2020 році 3726 грн премії ім. Ярослава Мудрого у номінації за видатні заслуги у законотворчій, судовій та правозастосовній діяльності. Ще 43 083 грн, як довічну виплату за звання члена Національної академії правових наук України. І 60 000 грн, як дохід від надання майна в оренду.

Родина володіє 1 квартирою в Києві та 3-ма у Хмельницькій області. Також у їхній власності земельна ділянка та гараж.

Мають вони і два авто - Mitsubishi Outlander 2018 року та Renault Captur 2015 року Крім того у декларації Руслан Стефанчук вказав бібліотеку наукової літератури, що вміщує близько 5000 примірників книг, старовинну ікону та комплект ювелірних виробів дружини( золота обручка, сережки, кулон та браслет, оздоблені коштовним камінням).

Нагадаємо, міністр фінансів України Сергій Марченко задекларував за 2020 рік майже пів мільйона гривень заробітної плати, а також квартиру та автомобіль.

Також очільник міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков задекларував за 2020 рік майже 700 тисяч зарплати та кілька квартир.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: