У «Слузі народу» відреагували на рішення щодо Тупицького

Читать на русском
У «Слузі народу» повідомили, що рішення КСУ, схвалені під керівництвом Олександра Тупицького, могли позбавити Україну міжнародної підтримки.

У «Слузі народу» повідомили, що рішення КСУ, схвалені під керівництвом Олександра Тупицького, могли позбавити Україну міжнародної підтримки.

Таким чином в СН відреагували на рішення президента Володимира Зеленського щод скасування призначення голови КСУ, пише пресслужба партії.

Голова партії Олександр Корнієнко зазначив, що Зеленський виконав свій обов'язок «захищати національну безпеку».

«Якщо рішення КСУ безпосередньо загрожують дуже багатьом позиціям по євроінтеграції, антикорупційній інфраструктурі, незалежності Антикорупційного бюро, то це все дуже серйозні виклики для національної безпеки... Тому президент виконав свій обов'язок захищати національну безпеку, скасувавши укази щодо призначення суддями КСУ Тупицького і Касмініна» , - підкреслив нардеп.

В СН очікують, що зі звільненням двох суддів КСУ отримає шанс повернутися до нормальної роботи без блокування і перешкоджання з боку колишнього голови суду.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що особи, призначені до КСУ президентом-втікачем Віктором Януковичем, можуть відправлятися на заслужений відпочинок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: