СБУ викрила мінізавод з виробництва фальсифікату пального

Читать на русском
У Кіровоградській області СБУ викрила виробництво фальсифікованого пального. Його продавали трьом областям.
ssu.gov.ua

Служба безпеки виявила у Кіровоградській області діяльність угруповання, яке організувало нелегальне виробництво нафтопродуктів. Фальсифікат продавали трьом областям.

Про це повідомляє пресцентр СБУ у понеділок, 22 березня.

СБУ викрила масштабну схему нелегального збуту пального, відбуваються обшуки на АЗС GluscoСБУ і податкова в четвер, 11 березня, проводять масштабні обшуки на об'єктах мережі автозаправних станцій Glusco.

Незаконний бізнес організували троє місцевих комерсантів.

«За попередніми даними, щомісяця ділки реалізовували оптові партії пального сумнівної якості майже на 30 млн грн. Для виготовлення фальсифікованого дизпалива і бензину у промислових масштабах учасники групи влаштували на території приватної нафтобази підпільний мінізавод», - сказано в повідомленні.

Як уточнили в СБУ, готовий фальсифікат продавали представникам агропідприємств Кіровоградської, Полтавської та Вінницької областей.

Під час обшуків вдома у зловмисників правоохоронці виявили понад 200 тонн фальсифікованого пального на загальну суму понад 5 млн грн.

В рамках кримінального провадження за ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) ККУ тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила «ботоферму», що фінансується з Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: