Засідання Ради: депутати продовжать розглядати земельні питання

Читать на русском
У четвер, 18 березня, Верховна рада продовжить розгляд законопроєктів, які пов’язані із земельною реформою.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 18 березня, Верховна рада продовжить розгляд законопроєктів №2194 і №2195, які пов’язані із земельною реформою.

Як відомо, проєкт закону №2194 має на меті реформування системи управління у сфері земельних відносин та зняття штучних обмежень господарської діяльності для спрощення доступу до земельних ресурсів населення та бізнесу, скасування зайвих дозволів та дублювання процедур перевірки документації із землеустрою.

У Раді задимівся пульт під час голосуванняУ середу, 17 березня, під час голосування у Раді за правки щодо законопроєкту із земельної реформи задимився пульт в одного з депутатів.

Проєкт закону №2195, серед іншого, пропонує передбачити новий порядок продажу та передачі в користування земельних ділянок державної та комунальної власності. Зокрема, йдеться про запровадження продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них обов’язково через електронні аукціони в електронній торговій системі.

У середу народні депутати дві з половиною години розглядали правки до проєкту закону №2194, дійшовши до 346-ї правки. Загалом їх подано понад 3 тис.

Нагадаємо, вчора під час голосування задимівся пульт в одного з депутатів. Пізніше з'ясувалося, що проблеми з пультом були у нардепа від «Голосу» Лесі Василенко. У засіданні ВР оголосили перерву.

Раніше ми писали за що фракції та групи готові голосувати 16-19 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: