Італія і Франція оголосили про готовність відновити вакцинацію AstraZeneca

Читать на русском
Італія і Франція відновлять вакцинацію AstraZeneca, як тільки ЕМА зробить підсумковий висновок і дасть дозвіл 18 березня.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Італія і Франція готові відновити проведення вакцинації із застосуванням вакцини від коронавірусу виробництва AstraZeneca, коли відповідний дозвіл дасть європейський регулятор - Європейське агентство з ліків (EMA).

Про це повідомляє Reuters.

Так, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, розповідаючи про бесіду з президентом Франції Еммануелем Макроном, назвав останні коментарі від ЕМА досить обнадійливими. За його словами, Італія і Франція відновлять вакцинацію, як тільки ЕМА зробить підсумковий висновок і дасть дозвіл 18 березня.

У яких країнах призупинили вакцинацію препаратом AstraZenecaПрепаратом AstraZeneca припинили вакцинувати населення деякі країни. Усе через появу серйозних побічних ефектів.

Нагадаємо, Комітет з питань безпеки Європейського агентства з лікарських засобів (EMA) 18 березня збере позачергове засідання щодо безпеки вакцини від коронавірусу AstraZeneca, на якому буде прийнято рішення щодо подальших дій.

Нагадаємо, раніше польські чиновники охорони здоров'я заявили, що в Польщі не фіксується значних побічних ефектів при застосуванні вакцини AstraZeneca, тому країна не буде відмовлятися від використання препарату під час вакцинації проти COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: