Україна очікує нову партію вакцини AstraZeneca до кінця березня – Степанов

Читать на русском
Поставки півторамільйонної партії доз вакцини в Україну пройдуть за умови, що уряд Індії дасть дозвіл на експорт вакцини.
Ілюстративне фотоPixabay

До кінця березня 2021 року в Україну прибуде чергова партія вакцини компанії AstraZeneca. Передбачається, що до 31 березня з Індії, з виробництв компанії-виробника Serum Institute прибуде не менше 1,5 мільйона доз.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми «Свобода слова».

Міністр зазначив, що поставки півторамільйонної партії доз вакцини в Україну пройдуть за умови, що уряд Індії дасть дозвіл на експорт вакцини.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

«Наступна партія вакцини CoviShield в розмірі 1,5 млн доз повинна приїхати до 31 Березня згідно з контрактом. Для того, щоб нам її отримати, ми повинні отримати дозвіл на експорт уряду Індії, оскільки всі країни, які мають у себе потужності з виробництва, обмежуються в експорті», - сказав він.

Нагадаємо, перша партія вакцини прибула в Україну 23 лютого - в ній було 500 тисяч доз.

Нагадаємо, станом на 15 березня в Україні вже вакцинували від коронавірусу 53 155 осіб. Вони отримали першу дозу вакцини.

На вакцинацію від COVID - 19 в лист очікування МОЗ записалися вже майже чверть мільйона українців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: