Названо умову повернення «Слузі народу» державного фінансування

Читать на русском
Партія має ліквідувати порушення в документації та подати виправлені належним чином папери до НАЗК
Олександр НовіковФото ТСН

Політичній партії «Слуга народу», якій нещодавно призупинили фінансування через порушення в документації, можуть його відновити в тому випадку, якщо партія подасть виправлені належним чином папери.

Про це заявив голова Національного агентства з протидії корупції Олександр Новіков, повідомляє «Укрінформ».

«Поки не буде поданий партією «Слуга народу» виправлений звіт, згідно з вимогами Закону «Про політичні партії», партія не зможе отримати державне фінансування. Зараз таке фінансування призупинено», - підкреслив Новіков.

Скільки один українець витратить на утримання Верховної ради в 2021 роціОдин українець, який працює, у 2021 році витратить на утримання парламенту в середньому 158 гривень.

Нагадаємо, 1 березня Національне агентство з питань запобігання корупції призупинило державне фінансування президентської партії «Слуга народу». Окрім того, у 11 партій, серед яких також СН, виявили порушення у фінансових звітах.

Пізніше в партії заявили, що вивчають рішення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) від 1 березня 2021 року про позбавлення політичної сили державного фінансування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: