У Вінниці запроваджують обмеження «червоної» зони карантину

Читать на русском
Вінниця з 13 березня переходить до обмежень червоної зони карантину через зростання кількості хворих на коронавірус.
фото УНІАН

Міська влада Вінниці вирішили запровадити у місті обмеження «червоної» зони через різке погіршення ситуації з COVID-19. Зараз Вінницька область у «помаранчевій» зоні.

Про це в п'ятницю, 12 березня, повідомляє пресслужба Вінницької міськради.

Рівень госпіталізацій з COVID перевищено вже у восьми областяхВ Україні станом на 12 березня рівень госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом перевищено в Києві і ще семи областях.

«Через стрімке поширення захворюваності на COVID-19 у Вінниці вводяться карантинні обмеження «червоного» рівня щодо заборони проведення будь-яких масових заходів та роботи спортивних закладів і закладів культури», - йдеться в повідомленні.

Посилені карантинні обмеження почнуть діяти вже з суботи, 13 березня.

У Вінниці буде заборонено проводити масові культурні та розважальні заходи, а також не дозволятимуть роботу спортивних закладів.

Відзначимо, мер міста Сергій Моргунов розповів, що в міських лікарнях Вінниці зайняті всі реанімаційні ліжка для хворих на коронавірус.

«Станом на 12 березня в міських лікарнях зайнято 709 місць. Підключені до кисню 604 пацієнта, а 67 пацієнтів на штучній вентиляції легенів у важкому стані. Сьогодні зайняті всі реанімаційні ліжка», - повідомив він.

Нагадаємо, зараз чотири області України перебувають у «червоній» зоні, на межі потрапляння до неї (у «помаранчевій») - дев'ять регіонів.

Також повідомлялося, що мер Тернополя погрожує відключити закладам воду і тепло за порушення норм карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: