Мер Тернополя погрожує відключити закладам воду і тепло за порушення карантину

Читать на русском
Мер Тернополя Сергій Надал пригрозив ресторанам, кафе та нічним клубам, що не дотримуються карантинних заборон, відключити воду, тепло і електрику.
фото hromadske.ua

Міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що готовий застосувати радикальні методи до ресторанів, кафе і нічних клубів, які не дотримуються карантинних заборон МОЗ.

Про це йдеться в матеріалі «ТСН.Ранок» у п'ятницю, 12 березня.

Ляшко розповів, як Україна може уникнути карантинуГоловний санлікар зазначив, що прогнози МОЗ щодо сплеску захворюваності на коронавірус виправдалися.

Як повідомляється, Надал погрожує відключити воду, тепло і електрику всім ресторанам і нічним клубам Тернополя, які порушують правила карантину. Перш за все, мова йде про заклади, в яких проходять масові заходи, і які працюють після 23:00.

«Управлінню житлово-комунального господарства міської ради вже доручили готуватися вимкнути світло і воду тим, хто потрапить у список порушників», - йдеться в сюжеті.

Відзначимо, Тернопіль у «помаранчевій» карантинній зоні, але кількість хворих на коронавірус щодня зростає. На сьогоднішній день є три людини, які втретє захворіли на COVID. Один такий хворий помер. Крім того, в регіоні 66 людей перехворіли на COVID вже двічі.

Нагадаємо, МОЗ оновило розподіл регіонів на зони карантину. Зараз чотири області України - у «червоній» зоні, в «помаранчевій» - дев'ять.

В Україні з 24 лютого почав діяти оновлений адаптивний карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: