Карантинне зонування оновили: 4 області в «червоній» зоні

Читать на русском
МОЗ України 9 березня оновило показники регіонів щодо ситуації з коронавірусом. У червоній зоні - чотири області.
Фото: Сергій Чужаков / Global Look Press

Міністерство охорони здоров'я у вівторок, 9 березня, оновило показники регіонів щодо ситуації з коронавірусом. У «червоній» зоні - чотири області, у «помаранчевій» - дев'ять.

Про це повідомляється на сайті МОЗ.

Рік із COVID-19 в Україні: як змінювалася кількість інфікованих та померлихРік тому в Україні був зареєстрований перший випадок коронавірусу. На інфографіці – помісячна динаміка захворюваності та смертності від COVID-19.

Так, на сьогоднішній день у «червоній» зоні - Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області.

У «помаранчевій» зоні - Київ, Вінницька, Донецька, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська і Хмельницька області.

Решта регіонів у «жовтій». Це - Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Черкаська та Чернігівська області.

За даними МОЗ, показник госпіталізацій залишається перевищеними у Києві і восьми областях - Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Миколаївській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій.

Нагадаємо, в Івано-Франківську зафіксували найвищий рівень захворюваності та смертності від початку епідемії коронавірусу. Мер міста Руслан Марцінків заявив, що ситуація критична.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: