Південна Корея відзвітувала про смерть ще восьми щеплених вакциною AstraZeneca

Читать на русском
Органи охорони здоров'я Південної Кореї проводять додаткове розслідування, щоб більш точно встановити причину смерті вакцинованих
Ілюстративне фотоReuters

Південна Корея повідомила ще про вісім смертей громадян, яких перед цим прищепили препаратом компанії AstraZeneca. Південнокорейська влада стверджує, що зв'язку між щепленням від коронавірусу і смертями не простежується.

Про це заявив глава корейського агентства з контролю і профілактики захворювань Чон Ин Кен, передає інформаційне агентство Reuters.

За словами чиновника, у всіх загиблих фіксувалися побічні реакції на вакцину від AstraZeneca. Проте органи охорони здоров'я проводять додаткове розслідування, щоб більш точно встановити причину смерті вакцинованих.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

«Ми попередньо дійшли висновку, що важко встановити будь-який зв'язок між несприятливою реакцією після вакцинації та їх (людей) смертю», - зазначив він.

Нагадаємо, з 7 березня в Австрії призупинено використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

З 5 березня влада Угорщини призупинила кампанію з вакцинації препаратом від COVID-19 AstraZeneca - це пов'язано з технічними проблемами оповіщення громадян.

Раніше були названі чотири протипоказання до щеплення вакциною Covishield.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: