У США тестують ліки від коронавірусу

Читать на русском
Препарат протестували більш ніж на 200 госпіталізованих пацієнтах, ефект виявився однаковим на всіх
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

**У США почалося попереднє тестування експериментальних ліків для лікування коронавірусу. В ході тестів ліки вже продемонструвало високу ефективність.******

Про це йдеться в заяві американського виробника ліків Merck, повідомляє USA Today.

Так, препарат під назвою «Молнупіравір» на ранній стадії захворювання продемонстрував швидке зниження вірусної інфекції у тих пацієнтів, на кому його застосували. Препарат протестували більш ніж на 200 госпіталізованих пацієнтах, ефект виявився однаковим на всіх.

Провідний дослідник Медичної школи Університету Північної Кароліни Вільям Фішер заявив про багатообіцяючі результати дослідження, але визнав, що препарат вимагає додаткових досліджень перед тим, як можна буде зробити висновок.

«Молнупіравір» - експериментальний противірусний препарат, активний при пероральному прийомі, розроблений для лікування грипу.

Як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗМОЗ спільно з Мінцифри запустили програму запису до листа очікування вакцинації від коронавірусу. Ми розібрались, як це зробити телефоном або через додаток Дія.

Нагадаємо, з 7 березня в Австрії призупинено використання однієї з партій поставленої в країну вакцини від AstraZeneca через смерть вакцинованої жінки та важких післявакцинаційних ускладнень в іншої.

З 5 березня влада Угорщини призупинила кампанію з вакцинації препаратом від COVID-19 AstraZeneca - це пов'язано з технічними проблемами оповіщення громадян.

Раніше були названі чотири протипоказання до щеплення вакциною Covishield.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: