Стало відомо, коли суд розгляне протоколи НАЗК щодо двух судів КСУ

Читать на русском
Голосіївський райсуд Києва розгляне адміністративні протоколи стосовно суддів КСУ Ірини Завгородньої та Ігоря Сліденка 9 березня.
фото КСУ

Голосіївський районний суд Києва розгляне адміністративні протоколи стосовно суддів Конституційного суду Ірини Завгородньої та Ігоря Сліденка, які раніше вручив голова НАЗК, наступного тижня.

Про це повідомила пресслужба НАЗК у п'ятницю, 5 березня.

Керівник НАЗК направив до суду протоколи щодо ТупицькогоГлава НАЗК Олександр Новіков направив до суду 2 протоколи про адміністративне порушення стосовно колишнього голови КСУ Олександра Тупицького.

Як повідомляється, засідання пройде 9 березня. У ньому візьме участь і голова НАЗК Олександр Новіков.

У відомстві уточнили, що суд розгляне протокол за фактом вчинення суддею Іриною Завгородньою адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 172-6 КУпАП (подання свідомо недостовірних відомостей у декларації).

Також відносно Завгородньої буде розглянуто ще один протокол - за фактом адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів);

Цього ж дня відбудеться розгляд протоколу за фактом вчинення суддею Ігорем Сліденком адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Суддею призначена Алла Слободянюк.

Нагадаємо, НАЗК склало протоколи на суддів КСУ за конфлікт інтересів у лютому цього року.

Також повідомлялося, що голова НАЗК Олександр Новіков направив до суду 2 протоколи про адміністративне порушення стосовно колишнього голови КСУ Олександра Тупицького.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: