Зарплати антикорупціонерів: скільки в січні заробили глави НАБУ, НАЗК та САП

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики і чиновники виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати в січні були у керівників антикорупційних органів.

Традиційно високі зарплати у керівників Національного антикорупційного бюро, причому без жодних особливих доплат на кшталт матеріальної допомоги або допомоги на оздоровлення.

Директор НАБУ Артем Ситник заробив у січні 203 тис. 959 грн – це посадовий оклад і надбавки. Його заступник Анатолій Новак заробив 194 тис. 189 грн, Тетяна Варварська – 162 тис. 320 грн, Гізо Углава – 139 тис. 694 грн.

Зарплата глави Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова склала 159 тис. 031 грн – це оклад, надбавки і оплата щорічної відпустки (62 тис. 209,14 грн)

Найбільше в НАЗК заробив Іван Пресняков – 167 тис. 892 грн: оклад, надбавки і премія за січень в розмірі 50% окладу. Олександр Стародубцев заробив в січні 163 тис. 412 грн, в суму також увійшли оклад, надбавки і премія.

Зарплата Романа Сухоставця склала 135 тис. 739 грн. Крім окладу, надбавок та премії, він отримав виплату за щорічну відпустку – 55 тис. 645,38 грн.

У Спеціалізованої антикорупційної прокуратури все ще немає постійного керівника. В. о. глави Максим Грищук минулого місяця заробив 106 тис. 027 грн.

Зарплати керівників антикорупційних органів за грудень можна подивитися на нашій інфографіці.

Нагадаємо, Артем Ситник заявив, що Служба безпеки України блокує реалізацію надання Національному антикорупційному бюро права на проведення прослуховування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: