Санкції проти Медведчука: в РНБО пообіцяли «гідну відповідь» Росії

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що Україна дасть «гідну відповідь» на будь-які дії Росії після запровадження санкцій проти Віктора Медведчука.

Секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що Україна дасть «гідну відповідь» на будь-які дії Росії після запровадження санкцій проти Віктора Медведчука.

В інтерв'ю Укрінформу чиновник також зазначив, що РНБО розглядає різні сценарії реакції Москви.

Данілов також відреагував на загострення ситуації на Донбасі, зазначивши, що це є прямим підтвердженням прямого відношення Росії до війни та того, що проти України воюють війська, які управляються з Москви.

«По-друге, я точно знаю, що наше військо готове до опору країні-агресору в будь-якій точці. А що стосується їхніх (Росії - ред.) планів з протидії нашим активним діям, то подивимося. Ми розробляємо різні сценарії, і на будь-які дії Росії у нас буде гідна відповідь. І не тільки президента, РНБО, а всього українського народу», - сказав Данілов.

Нагадаємо, 19 лютого Україна ввела санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Крім того, під санкції РНБО потрапили ще низка осіб і компаній.

Крім того, РНБО доручив повернути в державну власність частину дизельного нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». Пізніше розпочалася процедура націоналізації зазначеного нафтопроводу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: