Українська розвідка «веде» кожну групу снайперів у окупантів - Данилов

Читать на русском
Снайперські групи РФ на фронті знаходяться під наглядом української розвідки, а втрати в окупантів значно більше, ніж у ВСУ, запевняє секретар РНБОУ Данилов
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Українська розвідка уважно відстежує і контролює всі снайперські групи російських окупантів на Донбасі.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Я можу сказати, що кожна снайперська група ... Вона знаходиться на контролі нашої розвідки. І повірте, кількість вже знищених снайперів ... Наші хлопці та наша розвідка, я їм вдячний, як вони все це відпрацьовують»- заявив Данилов.

Також Данилов нагадав, що українські військові мають повне право і зобов'язані відкривати вогонь у відповідь на обстріл окупантів і додав, що статистика по вбитим у бойовиків значно більше, ніж в українських захисників Донбасу.

Нагадаємо, за 20 лютого 2021 року в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксовано сім обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Збройні сили України втрат не понесли.

На Донбасі бойовики значно посилили інтенсивність заходів бойової підготовки. Зокрема, мова йде про підготовку снайперів.

Раніше Леонід Кравчук заявив про те, що Україні пора припиняти обговорення того, що відбувається на сході країни та почати називати речі своїми іменами - агресора агресором, а війну війною, як це роблять в США і Європі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: