Данилов анонсував продовження санкцій проти громадян України

Читать на русском
Голова РНБОУ Данилов заявив, що санкції проти Медведчука – це ще далеко не кінець, у майбутньому готуються нові санкційні удари по іншим депутатам та відомим людям
Олексій ДаниловРБК-Украина

Найближчим часом українським урядом буде оприлюднено інформацію про людей, які заробляють гроші в Росії, а потім інвестують їх «у промивання мізків» в Україні.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов 19 лютого в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Також Данилов анонсував продовження санкцій.

«Далі буде. Далі будуть офшори, власність, все, що вкрали з 1991 року в українського народу, повернуть. На наступних засіданнях РНБО ви побачите ще більше і ще цікавіше. Там будуть депутати та багато людей, які жодного разу ніде не працювали, а мають величезний дохід», - заявив голова РНБОУ.

19 лютого Україна запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Окрім того, під санкції РНБО потрапили ще ряд осіб і компаній.

За словами керівника Служби безпеки України Івана Баканова, рішення РНБОУ про запровадження санкцій проти окремих осіб, серед яких є громадяни України, ґрунтується, зокрема, на матеріалах, які надала СБУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: