На Донбасі на міні підірвався український військовий

Читать на русском
Військовослужбовець отримав поранення, але вижив, йому оперативно надано медичну допомогу, він доставлений до лікувального закладу.
Ілюстративне фотоУкрінформ

На Донбасі в зоні ООС, неподалік від Луганського, український військовослужбовець отримав поранення в результаті підриву на міні.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ» в Facebook.

«Сьогодні, 27 лютого, недалеко від населеного пункту Луганське, розташованого в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання« Північ », в результаті підриву на протипіхотній осколкової міні натяжної дії (ПОМ-2) отримав поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Військовий вижив; йому оперативно надано медичну допомогу, він доставлений до лікувального закладу. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

За минулу добу, 26 лютого, бойовики 14 раз порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил. Поранено вісім українських військових.

Нагадаємо, на Донбасі спостерігається ескалація ситуації вже не перший тиждень. При цьому переговори з обміну полоненими з ОРДЛО заморожені.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: