На Донбасі снайпер окупантів поранив українського військового

Читать на русском
Пораненого оперативно евакуювали та доправили до лікувального закладу, йому надано медичну допомогу.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

На Донбасі в зоні операції Об'єднаних сил недалеко від населеного пункту Піски в результаті чергового обстрілу українських позицій отримав поранення український військовослужбовець.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід».

«Збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили обстріл позицій українських захисників. В результаті ворожого снайперського вогню один український військовослужбовець отримав поранення», - сказано в повідомленні.

Пораненого оперативно евакуювали та доправили до лікувального закладу, йому надано медичну допомогу.

«На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації і її найманців повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін», - додали в повідомленні.

Нагадаємо, протягом 23 лютого в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики сім раз порушили режим припинення вогню.

За інформацією української розвідки, Росія перекинула на Донбас новий підрозділ снайперів, які озброєні комплексами різного калібру.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: