Дубілет-старший і Яценко вийшли із засновників monobank

Читать на русском
Колишній голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет та його колишній перший заступник Володимир Яценко позбулися часток у ТОВ Фінтех Бенд (розвиває картковий бренд monobank) після отримання підозр від НАБУ
Фото з відкритих джерел

Колишній голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет та його колишній перший заступник Володимир Яценко позбулися часток у ТОВ «Фінтех Бенд» (розвиває картковий бренд monobank) після отримання підозр від НАБУ.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України в аналітичній системі Youcontrol.

Частка Дубілета-старшого (33,74%) перейшла до його сина Олексія Дубілета, а Яценка (17,18%) – до Євгенії Кривенко, що зареєстрована з Яценком за однією адресою.

Інші засновники «Фінтех Бенд» не змінилися. Це Олег Гороховський (17,18%), Михайло Рогальський (17,18%), Людмила Шмальченко (9,81%), Вадим Ковальов (4,91%).

Нагадаємо, що Яценку, Дубілету та колишній першій заступниці голови правління СК «Інгосстрах» Олені Бичіхіній оголосили підозру за привласнення майна у справі про виведення 136 млн гривень з ПриватБанку перед націоналізацією.

Після підписання підозри Яценко хотів залишити країну, однак літак з банкіром примусово розвернули та посадили у «Борисполі».

Раніше ми писали, що за Яценка внесли заставу в розмірі 52 мільйони 210 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: