За екстопменеджера ПриватБанку внесли заставу понад 52 мільйони

Читать на русском
За підозрюваного у привласненні майна експерший заступник голови правління ПриватБанку Володимира Яценка внесли заставу в розмірі 52 мільйони 210 тисяч гривень.

За підозрюваного у привласненні майна експерший заступник голови правління ПриватБанку Володимира Яценка внесли заставу в розмірі 52 мільйони 210 тисяч гривень.

Про це розповіла речниця ВАКС Олеся Чемерис у коментарі «Слово і діло».

«За ексзаступника керівника великого банку, якому напередодні було обрано запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави – внесли кошти. Застава внесена у повному обсязі, як це визначено в ухвалі, тобто 52 млн 210 тис грн», – розповіла вона.

Зазначається, що заставу внесло товариство, але його назву суд не розголошує. Яценко вийде із СІЗО сьогодні.

Згідно рішення суду на нього покладуть такі обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися з Дніпропетровської області без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з підозрюваними Олександром Дубілетом, Оленою Бичихіною та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Зазначимо, 24 лютого Вищий антикорупційний суд обрав Яценку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Альтернативою арешту суд визначив заставу у розмірі 52 мільйонів 210 тисяч гривень. Прокурори вимагали для Яценка заставу в 137 мільйонів.

Нагадаємо, у понеділок, в Борисполі посадили літак з Яценком, який хотів втекти з країни. Раніше він фігурував у справі як свідок.

Як відомо, підозри оголосили трьом колишнім топменеджерам ПриватБанку, яких підозрюють у розтраті на користь страхової компанії майже 137 млн ​​грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: