Кравчук запропонував перенести переговори ТКГ з Мінська

Читать на русском
На його думку, потрібно вибрати нове місце для проведення переговорів ТКГ Донбасом, через те, що Білорусь тепер надто залежна від Росії
Леонід КравчукLIGA.net

Тристороння контактна група, яка займається врегулюванням ситуації на Донбасі, повинна змінити переговорний майданчик. Мінськ не відповідає вимогам для ведення переговорів, оскільки Білорусь залежна від Росії.

Про це заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук в інтерв'ю Deutsche Welle.

На його думку, потрібно вибрати нове місце для проведення переговорів ТКГ Донбасом.

«Перенести потрібно. Не можна їх проводити в країні, яка залежна від Росії на 100 відсотків. У країні, де влада в диктаторських руках. Незрозуміло, як при таких умовах може діяти структура, яка бореться за мир. Це нонсенс», - сказав Кравчук.

Раніше Леонід Кравчук заявив про те, що Україні пора припиняти обговорення того, що відбувається на сході країни та почати називати речі своїми іменами - агресора агресором, а війну війною, як це роблять в США і Європі.

Також він заявляв, що Україна буде продовжувати процес консультацій в рамках ТКГ тільки в тому випадку, якщо це буде мати якийсь практичний сенс. А до цього - констатував неможливість домовитися з Росією з питання Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: