Україна уклала багатомільйонний контракт на ремонт танків для Пакистану

Читать на русском
Укроборонпром на виставці IDEX-2021 ОАЕ уклав контракт з Пакистаном на ремонт танків загальною вартістю понад 85 мільйонів доларів.
фото з відкритих джерел

Держконцерн «Укроборонпром» на виставці IDEX-2021 ОАЕ уклав контракт з Пакистаном на ремонт танків загальною вартістю понад 85 мільйонів доларів.

Про це повідомляє пресслужба «Укроборонпрому» у понеділок, 22 лютого.

Як відбувалася реформа «Укроборонпрому» і ОПК в 2019-2020 рокахКонцерн Укроборонпром припинить своє існування в 2021 році. Його реформують у кілька холдингів, підприємства яких будуть працювати за принципами корпоративного управління.

Як повідомляється, згідно з контрактом, ремонт парку танків Т-80УД силами підприємств «Укроборонпрому» обійдеться Пакистану в 85,6 млн доларів.

«Наші бронетанкові підприємства постійно оновлюють свої виробничі потужності і вдосконалюють технології, що забезпечує високу якість робіт і продукції. Також ми обговорили з пакистанською стороною нові замовлення на поставку в цю країну двигунів 6ТД1 і 6ТД2», - зазначив глава концерну Юрій Гусєв.

Нагадаємо, в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Абу-Дабі - 21 лютого стартувала одна з найбільших світових військових міжнародних виставок «Озброєння IDEX-2021», яка триватиме до 25 лютого 2021 року.

У числі інших учасників там представив свою продукцію державний концерн «Укроборонпром».

Як відомо, «Укроборонпром» буде остаточно ліквідований і розділений на низку холдингів до кінця червня 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: