Україна хоче збільшити товарообіг з ОАЕ в 10 разів – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський на форумі в Києві заявив про плани збільшити товарообіг України з ОАЕ в десять разів за вже за 2-3 роки.
president.gov.ua

Україна протягом двох-трьох років планує збільшити товарообіг з Об'єднаними Арабськими Еміратами у десять разів.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» у Києві у понеділок, 22 лютого.

У Зеленського розповіли, які меморандуми підписали з ОАЕВ Офісі президента заявили, що Україна в ОАЕ підписала угод і контрактів на суму від 3 млрд доларів.

«На сьогоднішній день у нас є амбітні домовленості з керівництвом Об'єднаних Арабських Еміратів, що ми хочемо за 2-3 роки збільшити товарообіг між нашими країнами в десять разів. Це складна робота. Тому вже на цьому тижні, в кінці тижня, прилітає їхня команда (щодо даного питання - ред.)», - розповів Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський разом із дружиною і українською делегацією перебували в ОАЕ 13-14 лютого. Там він провів зустріч з наслідним принцом країни і представником ВС ОАЕ.

14 лютого Україна і Об'єднані Арабські Емірати підписали Меморандум про взаємне визнання і обмін водійськими посвідченнями. Це означає, що українці зможуть користуватися своїми правами на території ОАЕ.

В ОПУ також повідомляли, що Україна і Емірати підписали меморандуми і контракти на суму від 3 мільярдів доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: