В «Укроборонпромі» назвали терміни повної ліквідації концерну

Читать на русском
Український оборонний держконцерн планується остаточно ліквідувати влітку поточного, 2021 року, розділивши на два холдинги.
Ілюстративне фотоУкроборонпром

Державний оборонний концерн «Укроборонпром» буде остаточно ліквідований і розділений на ряд холдингів до кінця червня 2021 року.

Про це на пресконференції в середу, 10 лютого, повідомив глава підприємства Юрій Гусєв.

«Ми очікуємо, що прийняття законопроєкту №3822 відбудеться до кінця квітня, і до кінця червня ми плануємо забезпечити трансформацію і ліквідацію Державного концерну і створення нового оборонного холдингу під назвою Оборонні системи України», - розповів Гусєв.

Глава ДК нагадав, що держконцерн буде реорганізований у два холдинги - Оборонні системи України та Аерокосмічні системи України. У перший увійдуть шість підхолдингів, що спеціалізуються на авіаремонтах, збройній техніці, радарних і морських системах, високоточних озброєннях, боєприпасах та спецхімії.

«Трансформація підприємств, які увійдуть до холдингу Оборонні системи України, продовжиться від шести до 12 місяців», - додав чиновник.

Пресконференція Юрія ГусєваУкрінформ

Нагадаємо, 3 грудня 2020 року президент Володимир Зеленський призначив Юрія Гусєва генеральним директором «Укроборонпром». Напередодні Кабмін погодив його звільнення з посади голови Херсонської облдержадміністрації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: