«Укроборонпром» презентував новітню українську зброю на виставці в Абу-Дабі

Читать на русском
Україна представила на IDEX-2021 низку перспективних розробок і готових виробів концерну - ракети та РСЗВ, бронетранспортери, ПТРК, танки та інше
Ілюстративне фотоУкроборонпром

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Абу-Дабі - 21 лютого стартувала одна з найбільших світових військових міжнародних виставок «Озброєння IDEX-2021», яка триватиме до 25 лютого 2021 року. Серед інших учасників там представив свою продукцію державний концерн «Укроборонпром».

Про це повідомили в пресслужбі держконцерну.

Так, Україна представила на IDEX-2021 ряд перспективних розробок і готових виробів концерну, наприклад, модель наземного протикорабельного ракетного комплексу «Нептун» і високоточної реактивної системи залпового вогню «Вільха» від конструкторського бюро «Луч», макет розвідувально-ударного безпілотника «Сокол-300» і багато іншого.

Також для огляду були представлені протитанкові комплекси «Скіф» і «Корсар». На виставці також представлять основний бойовий танк Т-84 «Оплот», бронетранспортер БТР-4, та низку інших розробок української оборонної промисловості.

Презентація в Абу-ДабіУкроборонпром

Раніше стало відомо, що державне оборонний концерн «Укроборонпром» буде остаточно ліквідовано і розділено на низку холдингів до кінця червня 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: