Бойовики посилюють інтенсивність бойової підготовки снайперів – розвідка

Читать на русском
На Донбасі бойовики значно посилили інтенсивність заходів бойової підготовки. Зокрема, мова йде про підготовку снайперів.

На Донбасі бойовики значно посилили інтенсивність заходів бойової підготовки. Зокрема, мова йде про підготовку снайперів.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України, посилаючись на Головне управління розвідки в п'ятницю, 19 лютого.

Ситуація на Донбасі: наскільки агресивнішим став противник після закриття телеканалів МедведчукаОдразу після оголошення санкцій проти Козака і телеканалів Медведчука в зоні проведення ООС почастішали ворожі снайперські обстріли. Від початку лютого загинуло 8 наших бійців та 7 – поранені.

Заходи бойової підготовки контролюються комісіями генерального штабу (Москва) і штабу Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ВС РФ, повідомляє ГУР.

«Основні зусилля противник зосереджує на підготовці та перевірці готовності до застосування артилерійських і танкових підрозділів, снайперських розрахунків», - йдеться в повідомленні.

Раніше Леонід Кравчук заявив про те, що Україні слід припиняти обговорення того, що відбувається на сході країни і почати називати речі своїми іменами - агресора агресором, а війну війною, як це роблять в США і Європі.

Також нагадаємо, за добу спостерігачі ОБСЄ зафіксували 39 обстрілів на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: