Ситуація на Донбасі: сім обстрілів, ЗСУ втрат не зазнали

Читать на русском
У результаті семи обстрілів по лінії фронту в зоні ООС українські війська втрат не зазнали, ворог бив з мінометів, гранатометів, артилерії та стрілецької зброї
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

За 20 лютого в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксовано сім обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Збройні сили України втрат не зазнали.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в неділю, 21 лютого.

Так, біля населеного пункту Південний бойовики били по українських позиціях з артилерії калібру 122 міліметри та снайперської зброї. Близько Новгородського били зі 120-мм мінометів, причому обстрілювали не так позиції, скільки будинку мирного населення; в результаті обстрілу пошкоджено три будинки, лінії електропередачі та газопровід. На щастя, постраждалих серед мирного населення немає.

Також бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українські позиції біля населених пунктів Попасна та Катеринівка.

«У відповідь на обстріли противника українські воїни відкривали вогонь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомили представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших воїнів немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше президент розпорядився переглянути п'ять сценаріїв для Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: