В ОПУ після засідання РНБО пройшла нова нарада

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський після засідання РНБО зібрав нараду з реінтеграції ТОТ та розвитку нацбезпеки.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський в суботу, 20 лютого, провів нараду зі стратегії реінтеграції тимчасово окупованих територій і розвитку потужної системи нацбезпеки і оборони.

Про це повідомили в пресслужбі ОПУ.

Данилов анонсував продовження санкцій проти громадян УкраїниГолова РНБОУ Данилов заявив, що санкції проти Медведчука – це ще далеко не кінець, у майбутньому готуються нові санкційні удари по іншим депутатам та відомим людям

«Учасники наради обговорили стратегію реінтеграції тимчасово окупованих територій і розвиток потужної системи національної безпеки і оборони. Зокрема, підкреслювалося, що інструменти безпечної реінтеграції повинні включати створення міжнародної коаліції для підтримки зусиль України щодо відновлення територіальної цілісності на всіх переговорних майданчиках», - йдеться в повідомленні.

Також на нараді Зеленський дав ряд доручень голові Міноборони Андрію Тарану.

Так, для зміцнення української армії і доведення її функціонування до норм і стандартів НАТО президент доручив Міністерству оборони розробити чіткий план комплектації ЗСУ зразками нової і якісно відремонтованої техніки, а також терміни розвитку професійної армії.

Зеленський також закликав напрацювати чітку програму забезпечення житлом всіх військових, які цього потребують.

Крім того, на нараді глава держави поставив завдання збільшити частку оборонного замовлення, поліпшити менеджмент в цій сфері і надати план розвитку космічної галузі України.

Нагадаємо, напередодні в ОПУ відбулася закрита нарада РНБО. На ній було ухвалено рішення щодо санкцій проти Віктора Медведчука, його дружини і близького оточення нардепа.

Пізніше стало відомо, що санкції проти бізнесу Медведчука у РНБО напрацювали ще в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: