Вирок колишньому директору ДП «Центргаз» залишили без змін

Читать на русском
Апеляція ВАКС залишила без змін вирок колишньому директору дочірнього підприємства Центргаз ВАТ Кіровоградгаз Костянтину Старовойту, якого засудили на 8 років.
Костянтин Старовойт з адвокатом в суді

Апеляція ВАКС залишила без змін вирок колишньому директору дочірнього підприємства «Центргаз» ВАТ «Кіровоградгаз» Костянтину Старовойту, якого раніше визнали винним у розтраті 8,6 мільйона гривень і засудили на 8 років.

Про це повідомила пресслужба САП у середу, 10 лютого.

Топ-5 корупційних справ року: що з ними заразЦей рік запам’ятався деякими гучними кримінальними провадженнями, які розслідували детективи Національного бюро та прокурори САП.

«10 лютого ухвалою Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду залишено без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту та залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким колишнього директора ДП «Центргаз» ВАТ «Кіровоградгаз» визнано винуватим у розтраті коштів вказаного підприємства та засуджено до 8 років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні.

Як уточнили в САП, ухвала набуває чинності з моменту її проголошення. Проте вона може бути оскаржена в касаційному порядку безпосередньо в Касаційному кримінальному суді Верховного Суду протягом трьох місяців.

Нагадаємо, 6 серпня 2020 року ВАКС визнав винним колишнього директора дочірнього підприємства «Центргаз» ВАТ «Кіровоградгаз» Костянтина Старовойта в розтраті 8,6 мільйона гривень.

Раніше суд відпустив Старовойта під особисте зобов'язання.

У червні НАБУ повідомило про підозру Старовойту. Після цього САП передала цю справу до суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: