Справа «Центргазу»: підозрюваному екс-директору продовжили домашній арешт

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив клопотання антикорупційного прокурора щодо продовження обов'язків підозрюваному.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 22 жовтня домашній арешт колишнього директора дочірнього підприємства «Центргаз» Костянтина Старовойта, однак скасував йому чотири обов'язки у межах справи про розтрату 8,6 млн грн.

Таке рішення 22 серпня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд відправив Старовойта під домашній арешт. Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за кожним викликом; не залишати місце постійного проживання вночі; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з працівниками, засновниками ТОВ «Метіда», ТОВ «Нафтогазгруп «Деметра»; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. У зв'язку з наближенням дати завершення дії домашнього арешту та обов'язків прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури звернувся до суду з клопотанням про продовження їх дії ще на 2 місяці.

Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив частково. Відтак Старовойту продовжили домашній арешт ще на 2 місяці, а також поклали частину обов'язків: повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з працівниками, засновниками ТОВ «Метіда», ТОВ «Нафтогазгруп «Деметра», а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, 24 червня НАБУ повідомило про підозру в розтраті екс-директору «Центргаза». Нещодавно суд у цій справі заарештував рахунки приватної фірми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: