Нардеп Геращенко заявила в СБУ і Офіс генпрокурора про шантаж

Читать на русском
Народний депутат Ірина Геращенко звернулася до Служби безпеки і Офісу генерального прокурора із заявою про шантаж на її адресу в соціальних мережах.
фото facebook.com/iryna.gerashchenko

Народний депутат, співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко звернулася до Служби безпеки і Офісу генерального прокурора із заявою про шантаж на її адресу в соціальних мережах.

Про це сама Геращенко повідомила в середу, 10 лютого, на сторінці в Facebook.

Ірина ГеращенкоНародний депутат України

«Звертаюся до СБУ і ГП, яким надіслала офіційні листи із заявою про шантаж і маніпулятивне оббріхування», - написала нардеп.

У своєму пості Геращенко розповіла, що напередодні ввечері отримала на телефон повідомлення, в якому говорилося, що вона нібито стала об'єктом «замовлення чорнухи» в соцмережі Facebook і Telegram.

Геращенко оприлюднила скан повідомлення. У ньому видно, що невідомі також запропонували їй скористатися так званим «стоп листом», щоб зупинити потік «чорних» публікацій.

Нагадаємо, 2 лютого РНБО ввела санкції проти «правої руки» нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Тараса Козака. Під санкції потрапили і телеканали ZiK, NewsOne і 112 Україна.

У РНБО також пояснили, чому не ввели санкції проти самого Медведчука. При цьому секретар РНБО Олексій Данілов анонсував санкції РНБО проти ряду народних депутатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: