В МВС заявили про можливі силові провокації з боку проросійських сил

Читать на русском
Впродовж останньої доби Міністерство внутрішніх справ України отримує інформацію про можливі силові провокації в Україні з боку внутрішніх та зовнішніх сил через запровадження санкцій проти проросійських телеканалів.
Фото з відкритих джерел

Впродовж останньої доби Міністерство внутрішніх справ України отримує інформацію про можливі силові провокації в Україні з боку внутрішніх та зовнішніх сил через запровадження санкцій проти проросійських телеканалів.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, повідомляє пресслужба відомства.

Санкції проти Козака та каналів: чи законне рішення РНБОНаслідки запровадження санкцій ми спостерігатимемо в судах, а також невдовзі дізнаємось, якою буде відповідь з боку Росії.

«Наразі, нам надходить оперативна інформація щодо можливих спроб дестабілізації ситуації, шляхом здійснення силових провокацій, а також розпалювання ворожнечі та громадянського протистояння з боку зовнішніх та внутрішніх деструктивних сил», - розповів він.

Радник Авакова підкреслив, що підрозділи поліції та Національної гвардії реагуватимуть в рамках своїх повноважень на будь-які спроби здійснення злочинів, закликів до порушення територіальної цілісності, масових заворушень, а також провокування силових і насильницьких дій.

«Правоохоронці не дадуть жодних шансів проросійським ворожим силам розколоти наше суспільство і розірвати нашу країну. Вони будуть гідно захищати народ України, цілісність і недоторканість нашої суверенної держави!», - наголосив Шкіряк.

Нагадаємо, 2 лютого РНБО впровадила санкції проти «правої руки» Медведчука Тараса Козака. Тепер йому заборонено користуватися своїми активами та розпоряджатися власним майном.

Крім самого Козака, під санкції РНБО потрапили й деякі пов'язані з ним юридичні особи, пов'язані з трансляцією або ретрансляцією телеканалів «ZiK», «NewsOne» і «112 Україна».

«Слово і діло» розпитало юриста, чи протримаються санкції проти каналів Медведчука 5 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: