Протести у Росії: дружину Навального відпустили, всього затриманих вже близько 5 тисяч

Читать на русском
У Росії 31 січня кількість затриманих на акціях на підтримку опозиціонера Олексія Навального досягла майже 5 тисяч осіб. Дружину Навального Юлію вже відпустили.
фото ЕРА

У Росії загальна кількість затриманих на акціях на підтримку опозиціонера Олексія Навального досягла майже 5 тисяч. При цьому дружину Навального Юлію вже відпустили з відділення поліції у Москві.

За даними порталу ОВС-Інфо, число затриманих на акціях на підтримку Навального в різних містах Росії до 20 години вечора 31 січня наблизилося до 5 тисяч (4818 осіб).

Росія після Путіна: чому Україні потрібно тримати порох сухимНавіть якщо президентом Російської Федерації стане Олексій Навальний, Україні розслаблятися зарано.

Найбільше затриманих у Москві. На другому місці - Санкт-Петербург, на третьому – Красноярськ.

У той же час, як передає Tass.ru, дружину Олексія Навального Юлію відпустили з відділення поліції «Щербинка» у Москві.

Адвокат Юлії Світлана Давидова уточнила, що дружину опозиціонера відпустили під зобов'язання з'явитися на суд, який відбудеться у понеділок, 1 лютого.

Навальній інкримінують адміністративне порушення «Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування» за статтею 20.2 Кодексу РФ про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 31 січня у містах РФ знову пройшли акції протесту на підтримку затриманого раніше опозиціонера Олексія Навального. Під час акцій почалися масові затримання. Серед затриманих в Москві виявилася і дружина Навального Юлія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: