Протести у Росії: затриманих вже понад 3,5 тисячі

Читать на русском
У містах РФ на акціях на підтримку опозиціонера Олексія Навального 31 січня силовики вже затримали понад 3,5 тисячі осіб.
фото REUTERS

Під час акцій на підтримку опозиціонера Олексія Навального, які проходять по всій РФ 31 січня, силовики вже затримали понад 3,5 тисячі осіб.

Такі дані наводить портал ОВС-Інфо 31 січня.

Країни G7 закликали Росію звільнити Навального і затриманих протестувальниківМіністри закордонних справ країн Великої сімки і верховний представник ЄС засудили арешт російського опозиціонера Олексія Навального у Москві, а також висловили стурбованість затриманнями протестувальників в РФ.

Станом на 16:45 повідомляється про 3 614 затриманих учасників мітингів на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального, якого заарештували після повернення з Німеччини і відправили до СІЗО.

Серед лідерів за кількістю затримань - Москва і Санкт-Петербург. Також росіян затримували в Красноярську, Владивостоці та Новосибірську.

Як повідомлялося, серед затриманих сьогодні також дружина Олексія Навального Юлія. Її затримали в Москві в одній з колон мітингувальників.

Відзначимо, Юлію Навальну затримували і на мітингах у Москві 23 січня, але потім відпустили.

Нагадаємо, 31 січня в десятках російських міст знову проходять акції протесту на підтримку затриманого раніше опозиціонера Олексія Навального.

Повідомлялося, що до полудня в РФ силовики затримали понад тисячі протестувальників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: