У Москві знову затримали дружину опозиціонера Навального

Читать на русском
На акціях протесту у Москві 31 січня силовики затримали Юлію Навальну - дружину російського опозиціонера Олексія Навального.
фото Олексій Куденко / РІА Новини

На акціях протесту у столиці РФ Москві в неділю, 31 січня, силовики затримали Юлію Навальну - дружину російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Росія після Путіна: чому Україні потрібно тримати порох сухимНавіть якщо президентом Російської Федерації стане Олексій Навальний, Україні розслаблятися зарано.

За його даними, Навальну затримали в районі вулиці Строминка. Відомо, що дружина опозиціонера приєдналася до протестуючих, які вимагають звільнити Навального. Обставини і причини затримання не уточнюються.

Як повідомляє телеканал «Дощ» в Telegram, незадовго до затримання Юлія опублікувала фото з московського району Сокольники. У цьому районі знаходиться СІЗО «Матроська тиша», де утримується Олексій Навальний.

Відзначимо, Юлію Навальну затримували і на мітингах у Москві 23 січня, але після відпустили.

Нагадаємо, 31 січня в десятках російських міст знову проходять акції протесту на підтримку затриманого раніше опозиціонера Олексія Навального.

Повідомлялося, що близько опівдня в РФ силовики затримали вже понад тисячі протестувальників.

При цьому ГУ МВС Росії у Москві повідомило, що «на 14:30 в неузгодженій акції в столиці брало участь близько 2 тисяч осіб». Цю інформацію опублікував Telegram-канал Mash.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: