Дубінський попросив Зеленського про особисту зустріч

Читать на русском
Нардеп Олександр Дубінський оприлюднив відеозвернення до президента Володимира Зеленського, в якому попросив його про особисту зустріч.
фото ukranews.com

Нардеп Олександр Дубінський оприлюднив відеозвернення до президента України Володимира Зеленського за підсумками засідання фракції «Слуга народу», на якому обговорювалися запроваджені проти нього санкції США і можливість виходу із фракції.

Відео Дубінський виклав на своєму каналі в YouTube 26 січня.

Фракція «Слуга народу» може знову зібратися через ситуацію з Дубінським – КорнієнкоЧлени парламентської фракції Слуга народу під час свого засідання так і не змогли вирішити, що робити з нардепом Олександром Дубінським, якого звинувачують у втручанні в американські вибори. Через це члени фракції можуть знову зібратися на засідання.

«Я прошу вас про особисту зустріч, без посередників, які вливають вам у вуха цю брехню, і аферистів, які працюють на свої власні кишені, а не інтереси України, для того щоб донести свої аргументи і ще раз довести, що я готовий боротися саме за вас. Саме цим я займаюся, і саме тому ні про який вихід із фракції партії, куди мене делегував народ, не буде», - заявив Дубінський.

Нардеп висловив думку, що якщо фракція СН ухвалить рішення про його виключення, це призведе до її розвалу.

Мое обращение к Президенту по итогам заседания фракции Слуга Народа #ДубинизмыDubinskyPro

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США оголосило про запровадження санкцій проти громадян і організацій України через «втручання у вибори». Під санкції підпали сім українців, серед яких - Дубінський.

Напередодні ЗМІ повідомили, що Зеленський вже закликав Дубінського вийти зі складу фракції «Слуга народу», але нардеп відмовився.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: