Фракція «Слуга народу» може знову зібратися через ситуацію з Дубінським – Корнієнко

Читать на русском
Члени парламентської фракції Слуга народу під час свого засідання так і не змогли вирішити, що робити з нардепом Олександром Дубінським, якого звинувачують у втручанні в американські вибори. Через це члени фракції можуть знову зібратися на засідання.
Фото з відкритих джерел

Члени парламентської фракції «Слуга народу» під час свого засідання так і не змогли вирішити, що робити з нардепом Олександром Дубінським, якого звинувачують у втручанні в американські вибори. Через це члени фракції можуть знову зібратися на засідання.

Про це заявив заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, повідомляє «РБК-Україна».

Дубинський відреагував на санкції СШАНардеп від Слуги народу Олександр Дубинський відреагував на санкції США, запроваджені сьогодні проти нього та ще шести українців.

За словами Корнієнка, керівництво фракції планує провести опитування серед нардепів, які повинні будуть підтримати один із варіантів дій щодо Дубінського.

«Перший варіант - підтримувати пана Дубінського та направляти листи на його підтримку відповідним закордонним організаціям. Другий варіант - виключення з фракції. Третій варіант - ініціація до відповідних структур на предмет звільнення Дубінського з посади заступника голови комітету з податків і митної політики», - зазначив Корнієнко.

Він додав, що ця ситуація буде вивчатися в найближчі кілька днів, після чого, можливо, доведеться ще раз збирати засідання фракції для вирішення цього питання.

Нардеп також повідомив, що під час засідання фракції між Олександром Дубінським та Володимиром Зеленським розпочалася дискусія з «емоційними аргументами» з обох сторін.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США оголосило про запровадження санкцій щодо громадян і організацій України через «втручання у вибори». У список потрапив і нардеп Олександр Дубінський.

Також ми писали, що Володимир Зеленський попросив Дубінського самостійно вийти зі складу фракції «Слуга народу», але народний обранець не став цього робити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: