Зеленський закликав Дубінського вийти зі «Слуги народу», але нардеп відмовився – ЗМІ

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський просив нардепа Олександра Дубінського вийти зі складу фракції Слуга народу, але народний обранець відмовився це робити.

Глава держави Володимир Зеленський просив нардепа Олександра Дубінського вийти зі складу фракції «Слуга народу», але народний обранець не став цього робити.

Про це повідомили Українській правді співрозмовники в «Слузі народу».

За інформацією ЗМІ, Зеленський Дубінському заявив, що він має піти зі фракції, щоб не підставляти «Слугу народу» під удар і зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався з Деркачем, бо той - агент ФСБ.

Також президент нагадав, що Дубінський «розколював фракцію весь час», і його «журналістська діяльність» під час депутатства знижувала рейтинг та імідж фракції. Співрозмовник зазначає, що за Дубінського заступився Бужанський, мовляв, фракція своїх має підтримувати, на що Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроектів, натякнувши, щоб вони не апелювали до командності.

Олександр ДубінськийНародний депутат України
Дубінський пообіцяв не звертатись за компенсаціями від державиСказано 26 грудня 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

Також джерело розповідає, що Дубінський кричав, нібито нардеп Анастасія Радіна зрадила Україні, працює на іноземні спецслужби, а «шабунята і соросята» його обмовили й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепу прикриватися ним, а звинувачення Дубінського в сторону Центру протидії корупції «назвав дитячими, пояснивши, що «це не гілка влади, а громадська організація, аби її критикувати». Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Глава держави запропонував фракції зібрати голоси за і проти Дубінського, а готовий зустрітися з керівництвом фракції та обговорити, що робити далі. Співрозмовник переконаний, що ключовий меседж - Дубінський має піти, а сам Зеленський не хоче розв'язувати проблему із санкціями.

Нагадаємо, понеділок, 11 січня, Міністерство фінансів США оголосило про запровадження санкцій щодо громадян і організацій України через «втручання у вибори». У список потрапив і нардеп Дубінський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: